Stichting Eise Eisinga naar Amersfoort voor de finale van Kern met Pit.

Op 30 maart mocht De Droomtocht zich met een stand presenteren tijdens de Landelijke Kern met Pit finaledag in Amersfoort. De reden hiervoor was het winnen van de provinciale prijs van de Kern met Pit Groningen dag in januari 2019. Voorafgaand aan de landelijke dag mochten we een kort filmpje maken over ons project. De twaalf filmpjes van alle provincies werden op de website van Kern met Pit geplaatst en hierop kon gestemd worden. Het behaalde aantal stemmen was tijdens de finale bepalend voor de eerste, tweede of derde prijs. Helaas hadden wij niet genoeg stemmen voor het winnen van een prijs. Het voor de finale gemaakte filmpje is te bekijken door hier op deze link te klikken.

Wij hebben in Amersfoort de kans aangegrepen om met zoveel mogelijk bezoekers een gesprekje aan te knopen en te vertellen over De Droomtocht Visvliet. Ook konden de bezoekers bij onze stand door een reuze sterrenkijker het heelal bekijken.

Deze sterrenkijker is nu te bewonderen in de etalage van Het Heirhuys. Wij gingen dan wel zonder prijs maar met een voldaan gevoel terug naar Visvliet. We hebben De Droomtocht landelijk op de kaart gezet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait