Autoservice Stroobos

We hebben als Autoservice Stroobos een grote groep vaste klanten die we mogen bedienen. Veel mensen uit de omgeving zien ons als het vertrouwde adres voor de auto. U kunt niet alleen bij ons terecht voor de aankoop van uw auto, maar ook voor het onderhoud en de APK controle. Daarnaast staan we voor u klaar voor eventuele reparaties en staan we direct voor u klaar als u met pech langs de weg staat. Een andere dienst die we aanbieden, is onze bandenservice. Tot slot helpen we u ook als u de auto weer wilt verkopen of inruilen.

www.autoservicestroobos.nl

Rene Terpstra
friese streek 33
9872 PP Stroobos

0512-777987  of  0621667458

info@autoservicestroobos.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait