Nynke Gardenier

Op mijn website bied ik antieke en 2e hands sieraden aan. Dit kunnen alle soorten sieraden zijn die mij op wat voor manier dan ook verrassen. Dat kan o.a. door leeftijd, vorm, materiaal of kwaliteit zijn. Alle sieraden zijn vakkundig nagekeken en schoongemaakt. In overleg kunnen ze op maat gemaakt of anderszins aangepast worden.

Naast de sieraden bied ik zilverwerk maar ook ander antiek aan. Het meeste aanbod is van rond 1900. Deze periode die omschreven wordt met Belle Epoque, Victoriaans, Edwardian, Jugendstil, Art Nouveau en Art Deco heeft mijn speciale interesse.  Afhankelijk van wat ik tegenkom kunt u onder andere lampen, glaswerk en meubeltjes uit deze periode vinden op mijn site. Eigenlijk alles wat ik mooi vind bied ik aan en hoop op deze manier een verrassende site met mooie spullen te bieden.

Ik hoop dat u zich ook laat verrassen en geniet van het rondneuzen op mijn site!


https://www.nynkegardenier.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait