Bed and Breakfast Heirhuys

Op de grens tussen Groningen en Friesland, daar waar de rivier de Lauwers stroomt, ligt het pittoreske dorp Visvliet. Middenin het dorp, op de bovenverdieping van huiskamerwinkel het Heirhuys, bevindt zich Bed and Breakfast het Heirhuys. De naam Heirhuys verwijst naar de straat waar de Bed and Breakfast aan ligt: de Heirweg. Heir is een oud Nederlands woord voor menigte. Het samenkomen van mensen.

We hopen dan ook vele gasten te mogen verwelkomen in Visvliet.  Alles met gepaste afstand natuurlijk. Vanwege de 1,5 meter maatregelen verhuren wij op dit moment 1 kamer aan 2 personen of beide kamers aan een gezin van maximaal 4 personen.

https://www.heirhuys.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait