Stichting Visvliet Vitaal

De stichting Visvliet Vitaal heeft in 2017 de leegstaande kruidenierswinkel van de familie de Wind aangeschaft. De woning van de winkelier is verhuurd daardoor zijn de kosten grotendeels gedekt. Het winkel gedeelte wordt gebruikt als ontmoetingsplek voor het dorp. De winkel van de familie de Wind was jarenlang een plek waar mensen elkaar tegenkwamen. Door de sluiting van de winkel was de laatste toevallige ontmoetingsplek verdwenen (na de school en andere voorzieningen). 

 Daarnaast is de bovenverdieping verhuurd aan Ursula die er een Bed and Breakfast exploiteert. Het geheel heeft het doel om toevallige ontmoetingen mogelijk te maken. Ontmoetingen tussen dorpsbewoners onderling maar ook de ontmoetingen tussen dorpsbewoners en toeristen en voorbijgangers.

Bestuur:
Jan HutVoorzitterjan@visvlietvitaal.nl
Jaap DijkstraSecretarisjaap@visvlietvitaal.nl
Albert Jan BosboomPenningmeesterAJ@visvlietvitaal.nl
Ursula AppoltInitiator en procesbegeleidingursula@visvlietvitaal.nl
Anita BosBestuurderanita@visvlietvitaal.nl

Onderdeel van Visvliet Vitaal is het Heirhuys, Door hier te klikken komt u op de site van het Herihuys.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait