Gereformeerde kerk Visvliet opent zijn deuren weer.

Op zondag 29 augustus zal er weer een dienst worden gehouden in de Gereformeerde kerk in Visvliet. De deuren zijn na 16 maart 2020 niet meer open geweest voor reguliere diensten. Gelukkig heeft de kerkenraad besloten ook hier de deuren weer te openen. Na een dikke anderhalf jaar met toch wel veel corona perikelen, gaan de deuren weer open. Uiteraard met de geldende voorwaarden. Zo zal ook hier de anderhalve meter afstand moeten worden gehouden. De predikant voor deze dienst is dominee Jan Kroon van de PKN gemeente, Grijpskerk.

Jan Kroon is Sinds 1991 predikant geweest in diverse kerken in het noorden van Nederland. In al die kerken heeft hij het predikantswerk in de volle breedte verricht: voorgaan in diensten, jeugdwerk, ouderenwerk, (crisis)pastoraat, beleid, toerusting en leerhuizen, dorpswerk, begeleiding van fusieprocessen, bovenplaatselijke werkzaamheden, lezingen, pr, en wat er verder op zijn weg kwam.

Namens onze kleine kerkelijke gemeenschap willen we jullie graag uitgenodigd om deze dienst bij te wonen.  

Aanvang zal zijn om elf uur. Normaal gesproken zou er koffie drinken voor de tijd zijn, je begrijpt dat dit helaas nog even op zich wachten, we hopen dat ook dit weer spoedig kan, maar deze dag zullen we het alleen met de dienst moeten doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...