Hoogste score, Klaverjassen bij ’t ken weer.

Op het evenement ’t Ken Weer, in het Bartoleshûs op 16 oktober jongstleden, stond ook de klaverjasclub Visvliet. Op de stand was het mogelijk om te klaverjassen op een tablet. Voor de hoogste individuele score was een grote doos Merci beschikbaar. Harm Veenstra behaalde de hoogste score. Dus hij heeft de doos Merci wel verdiend.

Dinsdagavond 16 oktober is de prijs uitgereikt aan de gelukkige winnaar.  Het klaverjassen kent sowieso alleen maar winnaars. Op de klaverjasavond zelf heeft iedere deelnemer een (vlees)prijs. Alleen zijn natuurlijk de hoogste prijzen wat groter dan de laagste prijzen.

Lijkt je ook leuk om mee te doen? Geef je dan op als reserve of vaste speler bij Albert Jan Bosboom (06-3765 0565)

Met vriendelijke groet,
Albert Jan Bosboom

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait