Sinterklaas en Pieten op bezoek in Visvliet.

door | 21 november 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Zaterdag 20 november 2021 om 14:00 was het zover. Sinterklaas en zijn Pieten zouden een bezoek geven aan Visvliet! De kinderen hadden een oproep gekregen om hun huizen mooi te versieren en vanaf twee uur was het opletten geblazen of de vrolijke stoet uit Spanje langs zou komen. Wie weet zouden de Pieten een cadeautje langs komen brengen!
Vol verwachting klopte ieders hart en plotseling klonk er in Visvliet het gebrul van ronkende motoren. Wie kwamen daaraan gescheurd? Het waren de Pieten en Sinterklaas! Ze zaten achter op Harley-Davidsons en Sinterklaas zat op een quad met een mand vol cadeaus voorop!

Om goed te kunnen zien waar de versierde huizen van de kinderen stonden, reed de stoet een paar rondjes door het dorp en toen kon het feest beginnen!

Zoals gehoopt, kwamen Sinterklaas en zijn Pieten bij alle kinderen aan de deur. Gelukkig was Sinterklaas zijn grote boek niet vergeten en hij wist dus precies te vertellen wat de kinderen zoal bezighoudt hier in Visvliet. De Pieten waren hun streken niet verleerd en ze gaven de kinderen met grappen en grollen hun cadeautjes en een goed gevulde zak met snoepgoed. Het geluid van sinterklaasliedjes en ronkende motoren vulde de middag in Visvliet.

Het was een bijzondere optocht en een bezoek om nooit te vergeten. Namens iedereen: Sinterklaas, Pieten en motorrijders bedankt!

Tekst: Evelien Smit.
Foto’s: willem de Jong.

Activiteiten

Klaverjassen
27 sep 24
Visvliet
Oudheidkamer gesloten
28 sep 24
Visvliet
Glen Faria in de Hervormde Kerk
29 sep 24
Visvliet

Archief berichten

Abonneer op de nieuwsbrief

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens niet met derden. Lees onze privacyverklaring.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.