KERSTACTIE 2021

door | 7 december 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Beste dorpsgenoten,

En toen was er zomaar een jaar voorbij en is het weer december. We zitten middenin de zogeheten ‘donkere dagen voor Kerstmis’ en net zoals vorig jaar hebben we weer te maken met een bijzondere situatie omdat de zorgen rondom het Corona-virus nog niet voorbij zijn. We worden wederom op meerdere vlakken beperkt en voor velen van ons is het een ingewikkelde tijd.

Vorig jaar hebben we als Plaatselijk Belang de ‘Kerstactie 2020’ georganiseerd en omdat dit door veel inwoners werd gewaardeerd, hebben we gemeend dat dit jaar te herhalen. We hopen dat jullie mee willen werken aan een Visvliet in december, dat warmte en gezelligheid uitstraalt.

!!! We loven ook weer een prijs uit voor het mooist verlichte en/of versierde huis van het dorp !!!

We willen jullie vragen om het eigen huis mooi en sfeervol te verlichten en/of te versieren. Maak er iets moois en bijzonders van. Beperk het wel tot het eigen huis en de eigen tuin/oprit. Er mag natuurlijk best iets op de stoep/straat worden gezet, maar het mag het verkeer niet hinderen.

Anders dan vorig jaar wordt de winnaar(s) door een speciaal geselecteerde jury gekozen in de week vóór de kerstdagen. De prijsuitreiking zal vervolgens plaatsvinden op Oudjaarsdag. De prijzen worden nog even geheim gehouden. Hoewel wij denken dat eenieder de prijs graag zou willen winnen, hopen we dat dit niet de hoofdreden zal zijn om mee te doen.

Doe gewoon mee! Als we dat allemaal doen, wordt Visvliet in deze maand weer een droomdorp en geeft het ons hopelijk een gevoel van warmte, gezelligheid en verbinding.

Een warme groet,
Het bestuur van Plaatselijk Belang Visvliet

Activiteiten

Klaverjassen
27 sep 24
Visvliet
Oudheidkamer gesloten
28 sep 24
Visvliet
Glen Faria in de Hervormde Kerk
29 sep 24
Visvliet

Archief berichten

Abonneer op de nieuwsbrief

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens niet met derden. Lees onze privacyverklaring.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.