2e paasdag in Visvliet

door | 2 mei 2019 | Nieuws | 0 Reacties

Het werd anders dan gepland. Het zou een bruisende 2e paasdag worden met Visvliet als één van de parels van het Westerkwartier. Door omstandigheden werd het een ingetogen dag. Er waren bezoekers van buiten het dorp, de kerken waren open, workshops in de ateliers, de oudheidkamer en archief, bedrijven hadden hun deuren open, er waren boottochtjes over de Lauwers, Rijanne’s boerderij ijs en natuurlijk het bezoeken van de onderdelen van de droomtocht.

Toch was de stemming niet feestelijk, geen muziek, geen springkussen en de molen stond in de rouwstand.

Op de 2e paasdag werden de fiets en wandelroutes door het Westerkwartier gepresenteerd, waarbij de parels van het Westerkwartier ook  bezocht konden worden.

Het Heirhuys is het onthaalpunt in de parel Visvliet, daar is meer informatie te krijgen over de routes. De routeboekjes zijn er te koop en natuurlijk is er ook informatie te krijgen over de historie van Visvliet en wat er meer in het dorp te zien en beleven is. Visvliet is opgenomen aan de Rietdalroute. Bij de kastanjeboom is dat zichtbaar door een nieuw bordje wat bij het fietsknooppuntenbord is geplaatst. 

2e paasdag is traditioneel de start van het nieuwe toeristenseizoen in het Westerkwartier. We hopen dat er regelmatig bezoekers door ons dorp komen. Te voet, met de fiets of met de boot. De bezoekers kregen op 2e paasdag alvast een mooie inkijk in ons dorp.

Activiteiten

Vesper - stilteviering
23 okt 24
Visvliet
Klaverjassen
25 okt 24
Visvliet
Oudheidkamer open
26 okt 24
Visvliet

Archief berichten

Abonneer op de nieuwsbrief

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens niet met derden. Lees onze privacyverklaring.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.